Zgodovina


Začetki našega družinskega podjetja segajo v leto 1989, ko je Valter registriral obrt in začel svojo kariero v domači delavnici. Izdeloval je predvsem manjša ključavničarska dela. Večinoma je izdeloval kovinske ograje in vrata po naročilu.


Potreba po večjem prostoru se je pokazala leta 1995. Kupili smo večji prostor in zaposlili prve delavce. Zaradi večjega prostora in večjih zmogljivosti smo ponudbo razširili na izdelovanje večjih konstrukcij, predvsem strešnih in proizvodnjo manjših kovinskih izdelkov, kot so kovinski zaboji v večjih količinah.


Večja prelomnica v poslovanju je bila leta 2003. Takrat smo pridobili prva naročila za kontejnerje. Zaradi večjega povpraševanja smo se leta 2006 odločili za gradnjo novega objekta in se v začetku leta 2007 tudi vanj vselili.


Z investicijo smo še bolj razširili našo ponudbo, ki danes obsega izdelavo vseh vrst kontejnerjev po naročilu ali tipskih, podstavke za elektroagregate in razno logistično opremo, med katero spadajo raznovrstni zaboji, ki se jih uporablja v industriji. Opravljamo tudi storitve kot so krivljenje in razrez pločevine .


Pri upravljanju podjetja sodeluje celotna družina in trenutno zaposlujemo 19 delavcev. Povpraševanje po naših izdelkih se še povečuje, zato razmišljamo o širitvi naših proizvodnih prostorov ter tudi o povečanju delovne sile.